OBS - NY ADRESSE: Gefionsvej 6B, 3400 Hillerød

Når du indsender eller indlevere et produkt til service bedes du venligst vedlægge en udførlig fejlbeskrivelse samt kontaktoplysninger og returadresse.Produktet bør fremsendes/indleveres komplet, dvs. alle medleverede dele såsom strømforsyning, batteri og lign. Modtagelse af et ikke-komplet produkt kan indebære en forsinkelse af reparationen.
Som udgangspunkt er det dog ikke nødvendigt at medsende software samt løst tastatur og mus.
For ekstra fremsendte materialer, som ikke hører med til det oprindelige leveringsomfang af produktet, påtager StayOnline ServicePartner A/S sig ikke noget ansvar.

Reparationer kan sendes eller indleveres til vores værksted i Hillerød. Se venligst adresse m.v. under "kontakt".

Ved indlevering af løsdele, så som AC Adaptere, Mus, Keyboards, komponenter mv. skal der, ud over en udførlig fejlbeskrivelse samt kontaktoplysninger og returadresse, vedlægges en fuldt læselig kopi af købsfaktura med computerens serienummer påtrykt. Såfremt dette er undladt vil enheden blive returneret og indsender faktureres med min. 399,00 kr inkl. moms, men eksl. fragt. Vi tilstræber at afslutte reparationerne indenfor 5 arbejdsdage efter modtagelsen. Alle forsendelser sendes værdiforsikret på kundens regning med mindre andet er aftalt.

Reparation omfatter ikke reetablering af software eller data.
Det påhviler brugeren selv at foretage nødvendig backup, ServicePartner kan ikke på noget tidspunkt holdes ansvarlig for tab af data, eller nogen udgifter som følge af tab af data.
Hvis du ønsker, kan vi forsøge at foretage backup, kan dette bestilles som +Service.

Ved brugs- og softwarerelaterede fejl, som f.eks. - men ikke begrænset til - manglende drivere, forkerte indstillinger og geninstallationer, faktureres med min. 575,00 kr inkl. moms, men eksl. fragt med mindre andet er aftalt.

Selvforskyldte fejl er ikke omfattet af garanti eller reklamationsretten. Ved "ingen fejl fundet" eller fejl der ikke er omfattet af garanti eller reklamation, faktureres med min. 575,00 kr inkl. moms, men eksl. fragt med mindre andet er aftalt.

Hvis servicen ikke er omfattet af garanti eller reklamation, vil der blive udarbejdet et prisoverslag for reparationen.
Garanti/Reklamations sager på andre mærker end Apple varetages som udgangspunkt mod et mindre gebyr på kr 199,- eksl moms og evt fragt omkostinger.
Hvis reparationen ikke ønskes udført faktureres der for tidsforbruget min. 399,00 kr inkl. moms, men eksl. fragt.
Vær opmærksom på at forbrugsstoffer har begrænset garantiperiode, dette gælder bl.a. for batterier, højtalere, mus, keyboard, forbrugstoffer til fax, printere, kopimaskiner og lignende.

Vi tilbyder 3 ugers "Fortrydelsesret" på afviste prisoverslag hvor du som kunde har indleveret dit produkt direkte til os her i Hillerød.

Det betyder, at skulle du inden for 3 uger efter sagen er afsluttet hos os, fortryde du ikke fik repareret dit produkt iht fremsendte prisoverslag, kan du få modregnet diagnosegebyret hvis du kommer tilbage og indlevere igen og får udført den service der var omtalt i prisoverslaget.
Det forudsætter naturligvis du indlevere INDEN der er gået 3 uger (21 dage fra og med sagens afslutning).

Der tages forbehold for prisændringer og udgået varet.
Derudover henvises der til producentens reklamationsbetingelser.
Alle tilbudte reservedele er nye eller renoveret af producenten til tilsvarende kvalitet og holdbarhed.

Inden du indleverer til service, har du så husket at:

Tale med din forhandler, producenten eller dit forsikringsselskab?
Vedlægge en komplet og uddybende fejlbeskrivelse?
Tage backup?