• +45 4918 1177
  • service@servicepartner.dk


ServicePartner Danmark A/S er en uafhængig serviceorganisation.

Virksomheden blev startet i 1995 af Frank Daugaard, som selv kom fra branchen med mere end 10 års erfaring.

Vi er alle dybt engageret, bruger vores sunde fornuft for at skabe og bibeholde en af Danmarks bedste arbejdspladser

Vi lægger stor vægt på vores kerneværdier :

Ærlighed - Ansvarlighed - Fleksibilitet - Gensidig respekt - Trivsel

Vi har med vores har med landsdækkende Pick-up & Return Service specialiseret os i “break and fix” service af computer hardware og har i dag en stor erfaring med en bred vifte af produkter på det danske computer marked. Vi tilbyder HelpDesk, værkstedsreparationer og onsite servicebesøg ved erhvervs aftaler, inden for 2, 4, 8 eller 16 timers tilkaldetid. Hvis der er brug få håndtering af TV, Foto udstyr og lignende, så klare vi også det.

Vi har i dag samarbejde med IT-producenter, leverandører og andre IT-virksomheder der på hvert deres felt er blandt de største i IT-branchen, hvor vi udfører reparation under leverandørernes fabriksgaranti, supportaftaler, serviceaftaler inden for eller uden for reklamationsrettet og evt garanti.

Vi tilbyder skærm udskiftning, montering af nyt logic board, mainboard, keyboard, Track Pad og netværks kort. Har du brug for at få taget backup af data fra din computer, hjælper vi også med dette.

Som Techsave partner kan vi også tilbyde oprensning af din væske skadet computer, hvilket kan redde data og din computer 8 ud af 10 tilfælde, samt reducere miljøbelastningen og ikke mindst spare dig for en masse besvær.. - læs mere om hvad dette indebærer hos Techsave

IT med omtanke for miljøet - Alle brugte/skrottede dele og udstyr bliver af miljø hensyn returneret til producenten af eller bortskaffet. Udstyr der skal bortskaffes, bliver bortskaffet i henhold til ISO 14001. Alt data bliver korrekt slettet og behandlet i henhold til ISO 27001.


ServicePartner Danmark A/S

Ved Klædebo 15, 2970 Hørsholm
+45 49181177 / +45 49148102
service@servicepartner.dk
CVR 20000694

© 2019, ServicePartner. Handelsbetingelser | Persondata