• +45 4918 1177
  • service@servicepartner.dk
Liquid Damage..?

Væskeskade...! Hvad nu...?

1.
Sluk, afbryd strømmen og stop brugen.

2.
Fjern batteriet hvis det er muligt.

3.
Fjern så meget fugt som muligt med en klud eller lignende.

4.
Åbn computeren så meget som muligt og læg den til tørret et varmt og ventileret sted.

5.
Indlever din computer så hurtigt som muligt.

Fast pris på rensningen uanset hvilken bærbar computer du har.

Vi billede dokumentere væske skaden, skiller din computer ad og alle dele* bliver kørt igennem Techsave rengørings processen. Her efter bliver computeren samlet igen og testet.

Hvis der efter rensningen er behov for udskiftning af defekte dele, så vil du modtage et seperat prisoverslag på dette som en del af servicen.

Processen tager 1-3 hverdage.

Alt dette får du for kun kr 2499,- inkl moms.

No-Cure = No Pay! Rensningen og prisoverslag på udskiftning af defekte dele er GRATIS hvis du ikke ønsker computeren retur.
Hvis computeren ikke kan repareres og du ønsker den retur, betaler du kun kr. 1300,- inkl moms for rensningen. Dertil kommer evt returforsendelse.

* Undtaget er Batterier, Harddiske, Display’s og lignende LCD/LED skærme der er for nuværende ikke godkendt til Techsave rengørings processen. Dele der er kortslutnings skadet, brændt eller smeltet renses ikke da denne type af skade ikke kan afhjælpes med rensning.

TechSave overtager din garanti/reklamationsret

Når din computer bliver renset, så går TechSave ind og overtager den resterende garanti/reklamationsret der måtte være på computeren.


Fast pris på rensningen uanset hvilken bærbar computer du har.

En patenteret proces hjælper os med at bringe skadet elektronik tilbage til livet - typisk uden tab af data. Techsave metoden kan være med til at redde bærbare computere i over 8 ud af 10 tilfælde, reducere miljøbelastningen og ikke mindst spare dig for en masse besvær..


TechSave
TechSave

Sådan virker det

Hvis væsker kommer i kontakt med ilt / elektricitet, fører det til korrosion - hvilket resultere i kortslutninger som betyder computerfejl. Med Techsave rengørings processen kan vi stoppe korrosionen og i de fleste tilfælde få udstyret til virke igen uden behov for yderligere reparationer.


ServicePartner Danmark A/S

Ved Klædebo 15, 2970 Hørsholm
+45 49181177 / +45 49148102
service@servicepartner.dk
CVR 20000694

© 2019, ServicePartner. Handelsbetingelser | Persondata